Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте духа от гарнитурата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помагайте духа от гарнитурата

Моята дилема!!!Стана около месец и половина нещо съско от долу и все си мислех,че са тръбите и днес какво да видя като слязох на канала,духа от едната гарнитура на главата и то яко.Бях решил да я разглобяваме при братовчеда в сервиза ама него нещо го е шубе,защото било боксер.Накрая май сам щя я направя тая процедура по сменянето на гарнитурата ама......
    Тук във форума съм чел,че при боксера имало нещо специфично при сглобяването,но никой не обяснява какво всеки те праща в сервиз.При слагането на главата има ли нещо особено?

п.п 1 Някой да каже кой във Варна прави боксери!!!

п.п 2 как се казваше колегата където работеше срещу МЕТРО в сервиза/бул-авто ли беше незнам/ и някой имали му тел.
    МЕТАН

Кзва се Иво:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46926
    166 2,4 jtd 2003
    156 2,4 jtd 1999
    145 1,6 TS 1997

Comment

Аз лично ти препоръчвам сервиза -представителството на Алфа Ромео на магистралата,за двигатела там със сигурност ще го изпипат и няма да имаш ядове...там като отидеш търсиш Вихрен -0887003920,това му е и телефона но трябва да я видят огледат,всмисъл по-телефона няма да стане.
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Ако ти духа от изпускателните тръби, не е нужно да се сваля главата, а само тръбите. Поставя се нова гарнитура и се проверява дали фланеца на тръбата не е изкривен. Проста и елементарна операция.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Working...
        X